ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ; 2103007141 & 6972586698

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΕΟΥΣ

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Η προθέρμανση είναι πολύ σημαντική για τις ασκήσεις και πρέπει πάντα να τη συμπεριλαμβάνετε στις ασκήσεις τις κάθε μέρας γιατί μειώνει σημαντικά το ρίσκο ζημιάς στο πέος και βοηθά επίσης στο να αυξηθεί η ροή του αίματος χωρίς να αυξηθεί η πίεση του αίματος. Αύξηση της ροής του αίματος είναι ένας από τους σκοπούς του προγράμματος. Γενικά, η προθέρμανση χρησιμεύει για να βελτιώσει τα αποτελέσματα των τεχνικών του προγράμματος και μπορεί να γίνει πριν και μετά από κάθε σετ ασκήσεων.

ΑΡΧΑΡΙΟΣ

THE WAKE UP CLOTH

wakeupcloth

 Για να κάνετε αυτή την άσκηση χρειάζεστε ένα ύφασμα ή μια μικρή πετσέτα που πρέπει να την έχετε βρέξει με ζεστό νερό. Έπειτα, ενώ είστε καθιστοί και με το πέος σε χαλαρή κατάσταση τεντώστε το μπροστά και τυλίξτε το με την πετσέτα καθώς και τους όρχεις. Ίσως αισθανθείτε λίγο πόνο αλλά μη φοβάστε θα περάσει πριν το καταλάβετε. Διατηρήστε τη θέση σας για 1 λεπτό. Μετά, χαλαρώστε για λίγο και επαναλάβετε.

Είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε την πετσέτα ζεστή. Αν μετά από 2-3 λεπτά δε νιώθετε έτοιμος για τις ασκήσεις, μείνετε έτσι για άλλα 2 λεπτά μέχρι να νιώσετε έτοιμος. Μόλις τελειώσετε τη ρουτίνα ασκήσεων μπορείτε να την ολοκληρώσετε κάνοντας την τεχνική αυτή πάλι για να χαλαρώσετε τους μυς του πέους, αφού οι ασκήσεις προθέρμανσης είναι ωφέλιμες και πριν και μετά τις ασκήσεις. Αυξήστε το χρόνο καθώς προχωράτε στο πρόγραμμα. Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε την ίδια πετσέτα για λόγους υγιεινής.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ

ΜΕΣΟΣ

THE SHOWER WARM UP

showerwarmup

 Αυτή η άσκηση περιλαμβάνεται στο ίδιο επίπεδο. Είναι καλό να την κάνετε καθώς κάνετε ένα ζεστό μπάνιο ή αφού κάνετε ένα για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος αν και δεν είναι απαραίτητο. Είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος προθέρμανσης πριν ξεκινήσετε με τις ασκήσεις. Για να την κάνετε πρέπει να είστε όρθιος και το πέος να είναι χαλαρό.

Μετά πρέπει να το κρατήσετε με το αριστερό χέρι για να τεντώνετε μετά προς όλες τις κατευθύνσεις το πέος. Μετά την προθέρμανση (3 λεπτά περίπου) μπορείτε να ξεκινήσετε με τις ασκήσεις. Μόλις τις τελειώσετε μπορείτε να επαναλάβετε την τεχνική για να χαλαρώσετε τους μυς του πέους.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΣ

THE STRETCHING BLOOD FLOW

stretchingbloodflow

 Σε αυτή την άσκηση που περιλαμβάνεται στο μέσο επίπεδο προθέρμανσης πρέπει να είστε καθιστός και το πέος να είναι σε στύση. Πρέπει να λιπάνετε με λίγο λάδι, baby oil. Πρέπει να σχηματίσετε ένα δαχτυλίδι με το δείκτη και τον αντίχειρα και να το βάλετε στη βάση του πέους ενώ με τα άλλα δάχτυλα κρατήστε τους όρχεις.

Σε αυτή τη θέση θα μπορείτε να κάνετε κάποια τεντώματα με τα 2 χέρια με σκοπό να αυξήσετε τη ροή του αίματος στο κεφάλι του πέους. Βαθμιαία τεντώστε πάνω κάτω, αριστερά και δεξιά ασκώντας πίεση στη βλέννα. Επαναλάβετε για 2-3 λεπτά. Συνιστάται να κάνετε μασάζ στο πέος μετά την άσκης. Μόνο για έμπειρους.

ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ