ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ; 2103007141 & 6972586698

Συστατικά

Το Titan Gel είναι μια τέλεια σύνθεση 100% φυσικών, οργανικών συστατικών που είναι γνωστά για τις διεγερτικές ιδιότητες της ανδρικής λίμπιντο και επηρεάζουν την βελτίωση της σεξουαλικής ζωής σε πολλές πτυχές. Ο συνδυασμός αυτών των συστατικών με το Titan Gel σας κάνει να μπορείτε να κινηθείτε σε υψηλότερα πράγματα και να ανακαλύψετε ξανά το σεξ!

  • Verbena Officinalis (αιθέριο έλαιο βερβένας και εκχύλισμα ανθού). Αυτό το συστατικό είναι γνωστό για τις ιδιότητες τόνωσης που διαθέτει. Το Verbena διεγείρει την τοπική ανοσία, βελτιώνει τον μεταβολισμό του οξυγόνου, ενισχύει το συνολικό μεταβολισμό και τονώνει τοπικά το δέρμα όπου εφαρμόζεται το Titan Gel Gold.
  • Fragaria vesca (εκχύλισμα άγριων φραουλών). Περιέχει πολλές χρήσιμες ουσίες, όπως το φολικό και το παντοθενικό οξύ. Η χρήση τους στο Titan Gel Gold οφείλεται στην ικανότητά τους να διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και να εμποδίζουν την ανάπτυξη φλεγμονωδών διεργασιών. Έχουν επίσης ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα χαρίζουν στο πέος ενέργεια και σταθερή διάρκεια.
  • Μενθόλη. Ίσως το πιο γνωστό δροσιστικό και τονωτικό φυτικής προέλευσης. Η μενθόλη ως συστατικό του λιπαντικού τζελ για τους άνδρες, αναζωογονεί και ξυπνάει τα αρσενικά ένστικτα καλύτερα από οποιοδήποτε αλκοόλ. Μόλις καταλάβετε ότι το Titan Gel Gold εφαρμόζεται απευθείας στο πέος, μπορείτε εύκολα να φανταστείτε πόσα πολλά θετικά οφέλη θα έχετε από τη μενθόλη.
  • Ηλεκτρικό οξύ. Ένα φυσικό bio-σύμπλεγμα που ασκεί διεγερτική δράση στις νευρικές απολήξεις, πολλές από τις οποίες υπάρχουν στο κεφαλάκι του πέους.
  • Εκχύλισμα σταυροβότανου. Bελτιώνει τη λίμπιντο δίνοντας σας μεγάλη επιθυμία για καλό σεξ
  • Εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου. Aυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα και δίνει ισχυρότερη στύση

Είναι προφανές ότι η σύνθεση είναι πραγματικά φυσική και τα εκχυλίσματα που περιλαμβάνονται στο τζελ στοχεύουν να βελτιώσουν κυρίως την παροχή αίματος, να ρυθμίσουν την αρτηριακή πίεση και – παρακαλούμε σημειώστε – να αυξήσουν την αντοχή του σώματος. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μυστικό της χρήσης της κρέμας – μπορεί να αυξήσει την αντοχή μας, το οποίο προφανώς μεταφράζεται σε μια συνουσία με μεγαλύτερη διάρκεια.

Η κρέμα Titan Gel Gold είναι προϊόν για τους άνδρες, γι’ αυτό και διαθέτει πολύ φυσική και διακριτικά μυρωδιά, πράγμα που σημαίνει ότι η κρέμα δεν έχει ούτε γεύση, ούτε οσμή.

Με μια μικρή, αλλά πολύ αποτελεσματική, συλλογή από εκχυλίσματα βοτάνων και φρούτων, το λιπαντικό Titan Gel Gold για τους άνδρες είναι υποαλλεργικό. Μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, ακόμα και στο πιο ευαίσθητο δέρμα.