ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ; 2103007141 & 6972586698

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ RHINO GOLD GEL

***ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ INTERNET, ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ RHINO GOLD GEL***

Στο internet κυκλοφορούν απατεώνες και κακόβουλοι χρήστες οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη φήμη του προϊόντος. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις του προϊόντος, επομένως εάν κάνετε την αγορά σας μέσω της επίσημης σελίδας του κατασκευαστή, θα είσαι 100% εξασφαλισμένος ότι θα αποκτήσετε το σωστό, αυθεντικό προϊόν. Επομένως μην αναζητάτε σε φαρμακεία, τοπικές αγορές και καταστήματα.

Τα πλαστά προϊόντα δεν αντιπροσωπεύουν τα υψηλά πρότυπα του Rhino Gold Gel για την ασφάλεια, τα υλικά ή την ποιότητα της παραγωγής. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση συνδεδεμένοι με αυτά τα προϊόντα και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλειά σας αν επιλέξετε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε παραποιημένο προϊόν που δεν έχει ληφθεί από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.


Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιους βασικούς τρόπους για να ελέγξετε αν έχετε παραλάβει το Αυθεντικό Rhino Gold Gel:

  1. Προσοχή να υπάρχει το ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ πάνω στην εξωτερική χάρτινη συσκευασία του Rhino Gel και να είναι χαραγμένο πάνω στην εξωτερική συσκευασία και όχι αυτοκόλλητο που ξεκολλάει ή να μοιάζει με σφραγίδα-βουλοκέρι.

2. Προσοχή στην ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΛΗΞΗΣ (είναι εκτυπωμένη με συγκεκριμένη γραμματοσειρά στο κάτω μέρος της συσκευασίας)

3. Οταν ξεκουμπώσετε το καπάκι του Rhino Gold Gel (προσοχή το καπάκι είναι κουμπωτό και όχι βιδωτό), θα πρέπει το πώμα του σωληναρίου να είναι άσπρο.

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο γνωστές κόπιες-μαϊμού Rhino Gel που κυκλοφοροούν στην Ελληνική Αγορά (εννοείται πως υπάρχουν και άλλες πολλές, αν πέσουν στα χέρια σας παρόμοια προϊόντα, μην τα χρησιμοποιήσετε και απαλλαγείτε από αυτά διότι δεν γνωρίζουμε το ακριβές περιεχόμενό τους)

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και ένα video που φτιάξαμε προς ενημέρωσή σας και σας παρουσιάζουμε τις βασικές διαφορές μεταξύ γνήσιου και μαϊμού Rhino Gold Gel:

Mην ανησυχείτε, όλοι μας αναρωτιόμαστε πώς να εξασφαλίσουμε το αυθεντικό προϊόν και να μην την πατήσουμε. Μόνο εάν κάνετε την αγορά σας μέσω της επίσημης σελίδας του Έλληνα Αντιπρόσωπου, απλά, γρήγορα και εύκολα, από την άνεση του σπιτιού σας θα είστε 100% ασφαλείς και θα μπορείτε να ετοιμαστείτε για μια απολαυστική εμπειρία μεγέθυνσης.