ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ; 2103007141 & 6972586698

Aσκήσεις Jelqing για επιμήκυνση πέους

Η νέα τεχνική που βοηθάει στην αύξηση του μεγέθους

Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει εμμονή με το πέος του. Αυτό μάλιστα διαπιστώθηκε από έρευνα που έγινε το 2015 και επιβεβαιώσε πως η πλαστική επέμβαση που είχε περισσότερη ζήτηση ανάμεσα στους άνδρες στις ΗΠΑ ήταν η μεγέθυνση του πέους. Σε κάθε περίπτωση όμως η συγκεκριμένη επέμβαση κρύβει μεγάλο ρίσκο. Έτσι οι περισσότεροι στράφηκαν σε μια τεχνική που έχει ρίζες στον αρχαίο αραβικό πολιτισμό.

Πρόκειται για το «jelqing», μια σειρά ασκήσεων stretching που έχουν ως σκοπό την αύξηση του μεγέθους, ασκώντας πίεση στη βάση του κατά τη στύση. H συγκεκριμένη άσκηση αυξάνει τη ροή του αίματος κατά τη στύση. Ουσιαστικά, η μικροκαταστροφή στον πεϊκό ιστό και η προσπάθεια των κυττάρων να το αναδιαμορφώσουν οδηγεί σε αύξηση του μεγέθους. Είναι μια σειρά απλών κινήσεων -πανάρχαιης, αραβικής προέλευσης- κατά τις οποίες τα δάχτυλά σου “αρμέγουν” το πέος και τη βάλανο σε μια συγκεκριμένη σειρά με τη βοήθεια των δαχτύλων και της παλάμης.

****ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ MYTITANGEL.GR ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ****

Σας προσφέρουμε ένα επαναστατικό πρόγραμμα ασκήσεων για την επιμήκυνση του πέους. Αποτελείται από από τέλειες ρουτίνες με τελείως φυσικές και αποτελεσματικές ασκήσεις, συνοδευμένες με βίντεο τελευταίας τεχνολογίας. Με πάνω από 30 βίντεο και εικόνες, θα σας δείξουμε πως να ασκείτε το πέος σας 100% φυσικά. Αποκτήστε αυξήσεις μερικών εκατοστών χωρίς να κάνετε καμία εγχείρηση.

Η αποτελεσματικότητα του προγράμματος βασίζεται στην ποιότητα των διαφόρων ασκήσεων, στις οποίες θα έχετε πρόσβαση μόλις γίνετε μέλος του προγράμματός μας. Όλες οι ασκήσεις μας έχουν αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να σας δώσουν τα καλύτερα και μέγιστα αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Απλά αφιερώστε μερικά λεπτά κάθε μέρα.

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα, μόνο το δικό μας είναι πασίγνωστο και συνιστάται από γιατρούς, ουρολόγους και άλλους ειδικούς. Είναι γνωστό για την ταχύτητα του προγράμματος, την αποτελεσματικότητά του και το ότι δεν έχει παρενέργειες. Σε λίγες μόνο βδομάδες θα παρατηρήσετε όλα τα ωφέλη της επιμήκυνσης του πέους σας. Θα παρατηρήσετε μόνιμη αύξηση σε μήκος και πάχος, και μεγαλύτερη διάρκεια στύσεων. Ακόμα και καλύτερες εκσπερματώσεις!

 

Οι ασκήσεις jelq χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν τόσο το μήκος όσο και την περίμετρο του πέους. Αναμφίβολα η jelq είναι μια φυσική τεχνική του πέους πολύ δημοφιλής στις ΗΠΑ. Οι περισσότερες λεπτομέρειες ως προς την αποτελεσματικότητα της έρευνας των jelqing ασκήσεων, διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη της δεκαεταίας του ’70 από τον Dr. Brian Richards. Η έρευνα του έγινε δεκτή από το «British Journal of Sexual Medicine» και έδειξε θετικά αποτελέσματα στο 87% των ατόμων που δοκιμάστηκε. Διαπιστώθηκε ότι η μέση αύξηση στο μήκος του πέους ήταν 3,5 εκ. και στο πάχος 2,5 εκ.

Το αποκλειστικό πρόγραμμά μας αποτελείται από μια σειρά φυσικών ασκήσεων που είναι αποτελεσματικές και εύκολες. Θα αυξήσουν τον όγκο του πέους σας με λίγα λεπτά τη μέρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλη ποσότητα φωτογραφιών και επαγγελματικών βίντεο. Με την επεξήγηση των ασκήσεων, οι οποίες είναι λεπτομερείς, θα έχετε πρόσβαση στα βίντεο και τις φωτογραφίες ώστε να καταλάβετε τις ασκήσεις καλύτερα.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 4 διαφορετικές φάσεις που καθορίζονται από το χρόνο και την ένταση των ασκήσεων. Τα επίπεδα αυτά είναι : αρχάριος, μέσος, προχωρημένος και έξτρα προχωρημένος.

Κάθε επίπεδο αποτελείται από διαφορετικούς τομείς. Αυτοί περιέχουν προθέρμανση, μήκος, πάχος και έλεγχο εκσπερμάτωσης. Αυτοί θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων.

Καθώς περνούν οι εβδομάδες θα ανεβαίνετε σε επίπεδο, σε χρονική διάρκεια για κάθε άσκηση και τη δύναμη που απαιτείται.

Θα προστίθενται και άλλες ασκήσεις με τον καιρό για να βελτιωθούν τα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο.

Μόνιμη αύξηση σε μήκος και πάχος του πέους σας.

Αποκτήστε ένα πιο όμορφο πέος.

Βελτιώστε την εμπιστοσύνη και την αυτοεκτίμησή σας.

Ελέξτε την πρόωρη εκσπερμάτωση εντελώς φυσικά.

Αυξήστε τις σεξουαλικές σας ικανότητε με πιο δυνατές και μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις.

Ικανοποιήστε το σύντροφό σας όπως ποτέ άλλοτε.

Βελτιώστε την κυκλοφορία του αίματος στο πέος σας.

Αυξήστε την περίμετρο του κεφαλιού του πέους σας και μειώστε την καμπυλότητά του.


Αυτό που κάνει το πρόγραμμά μας διαφορετικό από τα άλλα παρόμοια προγράμματα που υπάρχουν στην αγορά είναι ότι βασίζεται σε μια σειρά φυσικών ασκήσεων (πάνω από 30). Αυτές οι ασκήσεις είναι εύκολες και έχουν ως αποτέλεσμα τη μόνιμη αύξηση του όγκου του πέους. Γι’αυτούς τους λόγους το πρόγραμμά μας είναι το μόνο που υποστηρίζεται και συστήνεται από ουρολόγους, σεξολόγους και άλλους ειδικούς. Είναι ένα γρήγορο, αποτελεσματικό και ασφαλές πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα συνδυάζει φυσικές ασκήσεις με βίντεο τελευταίας τεχνολογίας μέσω 30 βίντεο και πολλών εικόνων που συνοδεύουν την κάθε άσκηση. Οι ασκήσεις είναι εύκολες. Επίσης, κάθε μέρα έχουμε νέα άρθρα και έρευνες με σκοπό να κρατάμε την ιστοσελίδα μας συνεχώς ανανεωμένη και να σας κρατάμε ενήμερους.

Η επαγγελματική μας ομάδα θα είναι μαζί σας συνεχώς ούτως ώστε να μη χρειαστεί να αυτοσχεδιάσετε. Το mytitangel.gr είναι διαθέσιμο online όλο το 24ωρο και αν είστε μέλος μπορείτε να έχετε πρόσβαση για όλη σας τη ζωή! Όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα και στα βίντεο, αλλά και στην 24ωρη υπηρεσία βοήθειας όπου μπορείτε να λύσετε κάθε είδους απορία ή πρόβλημα. Αυτή είναι μια πλευρά μας στην οποία δεν έχουμε ανταγωνισμό.

 

Είναι ένα πρόγραμμα ιδανικό για ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΠΙΩΝ SIZEGAIN+ ή του ΤΙΤΑΝ/MARAL GEL. Απολαύστε το σαν δώρο με την αγορά σας.

Εάν είστε έτοιμοι… τότε τι περιμένετε!
****ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ MYTITANGEL.GR ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ****