ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ; 2103007141 & 6972586698

Πληρωμές - Επιστροφές

Τρόποι Πληρωμής:

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των courier που συνεργαζόμαστε και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί μας θα εμφανιστούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας για να κάνετε άνετα ηλεκτρονική μεταφορά του ποσού μέσω ebanking.

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard κτλ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσω χρήσης του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της Paypal. Μπορείτε και να μην έχετε καν λογαριασμό στο Paypal και να κάνετε άμεση χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του Paypal.

 

Επιστροφές:

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι εγγυημένα για την άριστη ποιότητα τους. Όλα τα προϊόντα είναι σφραγισμένα από την εταιρία κατασκευής τους και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχουν ανοιχτεί από κανέναν.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο και εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με την οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί ή παραβιαστεί η συσκευασία τους και θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης. Για να επιστρέψετε το προϊόν θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2103007141  εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Εάν το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, τότε αυτό θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν στη δική του συσκευασία.

Οι επιστροφές πραγματοποιούνται με την ταχυδρομική εταιρία που θα σας υποδείξουμε χωρίς να επιβαρυνθείτε με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός των μεταφορικών εξόδων. Το κόστος επιστροφής θα επιβαρύνει τον πελάτη, και το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δε θα παραλαμβάνει τα προϊόντα εφόσον το κόστος αυτό δεν έχει ήδη καλυφθεί από τον πελάτη.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή, έχουμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή και να ζητήσουμε αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων, και να προβεί σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρώνεται εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.