ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ; 2103007141 & 6972586698

Οδηγίες Χρήσης

Σύμφωνα με τον επίσημο κατασκευαστή, η εφαρμογή του Titan Gel πρέπει να είναι καθημερινή και η ελάχιστη συνιστώμενη διάρκεια του προγράμματος είναι 33 ημέρες.

 
1ο βήμα:
Κάντε ένα ντους ώστε το το σώμα σας να είναι καθαρό και οι πόροι του δέρματος γύρω από το πέος ανοιχτοί ώστε να δεχτούν και να απορροφήσουν εύκολα το Τιτάν Τζελ, φέρτε το πέος σας στο 50%-70% της μέγιστης στύσης σας και σχηματίστε με τον αντίχειρα και τον δείκτη του ενός χεριού δαχτυλίδι (το σύμβολο ΟΚ)
2ο βήμα:
Εφαρμόστε το Titan Gel στο πέος σε κατάσταση χαλαρής στύσης, απλώνοντάς το ομοιόμορφα με απαλές κινήσεις μασάζ.Αρχίστε το μασάζ από την βάση. Πιάστε το πέος με το δείκτη και τον αντίχειρα γύρω από την βάση και κατευθυνθείτε σιγά- σιγά κάτω προς την κορυφή.
3ο βήμα:
Πιάστε το πέος σας με τις παλάμες και τρίψτε. Αυτές οι κινήσεις προκαλούν αποτελεσματική τόνωση, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αύξηση της διαμέτρου του πέους.
4ο βήμα:
Πιάστε τέλος την βάση του πέους με το ένα χέρι έτσι ώστε ο αντίχειρας να κοιτά προς τα κάτω. Αρχίστε μια σπειροειδή κίνηση προς τα πάνω, στρίβοντας και τραβώντας όλο το στέλεχος του πέους.


    Μη χρησιμοποιείτε άλλα ενεργά αφροδισιακά και χημικά φάρμακα μαζί με το Titan Gel και μην χρησιμοποιείτε το προϊόν περισσότερες από 2 φορές την ημέρα. Εχετε όμως υπόψην ότι η χρήση του τζελ λιγότερο από 1 φορά την ημέρα μπορεί να είναι αναποτελεσματική.

    Να διατηρείτε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα χρήσης. Μην διακόπτετε τη χρήση και κρατήστε υπόψη τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των χρήσεων του τζελ. Μη χρησιμοποιείτε μεγάλη ποσότητα τζελ κάθε φορά. Περιμένετε 20-30 λεπτά, έως ότου το τζελ απορροφηθεί εντελώς. Τρίψτε το τζελ στο πέος σας με αργές κινήσεις μασάζ, αποφεύγοντας να θερμάνετε απότομα το δέρμα.

    Το gel απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει δυσάρεστη μυρωδιά και σημάδια. Για εντυπωσιακά αποτελέσματα, εφαρμόστε το gel μια ώρα πριν την ερωτική πράξη και η έκσταση της συντρόφου σας θα είναι εγγυημένη!

    Μετά από δυο εβδομάδες εφαρμογής του Τιταν Τζελ, τα πρώτα αποτελέσματα θα αρχίσουν είναι ορατά. Μια αύξηση 1 με 1.5 εκατοστό στο πέος σας θα είναι εμφανής. Για μέγιστα αποτελέσματα, εφαρμόστε το gel για μίνιμουμ 33 ημέρες και θα νοιώσετε και θα δείτε αδιαμφισβήτητα 2 τουλάχιστον εκατοστά να προστίθενται στον ανδρισμό σας.

    Στο παρακάτω βίντεο που φτιάξαμε μπορείτε να δείτε τον σωστό τρόπο εφαρμογής του Titan Gel: