ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ; 2103007141 & 6972586698

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ TITAN GEL

***ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ INTERNET, ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΨΕΥΤΙΚΑ TITAN GEL***

αυθεντικό titan gel

Στο internet κυκλοφορούν απατεώνες και κακόβουλοι χρήστες οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη φήμη του προϊόντος. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις του προϊόντος, επομένως εάν κάνετε την αγορά σας μέσω της επίσημης σελίδας του κατασκευαστή, θα είσαι 100% εξασφαλισμένος ότι θα αποκτήσετε το σωστό, αυθεντικό προϊόν. Επομένως μην αναζητάτε σε φαρμακεία, τοπικές αγορές και καταστήματα.

Τα πλαστά προϊόντα δεν αντιπροσωπεύουν τα υψηλά πρότυπα του Titan Gel για την ασφάλεια, τα υλικά ή την ποιότητα της παραγωγής. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση συνδεδεμένοι με αυτά τα προϊόντα και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλειά σας αν επιλέξετε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε παραποιημένο προϊόν που δεν έχει ληφθεί από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.

Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιους βασικούς τρόπους για να ελέγξετε αν έχετε παραλάβει το Αυθεντικό Titan Gel:

  1. Προσοχή να υπάρχει το ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ πάνω στην εξωτερική χάρτινη συσκευασία του Titan Gel.
  2. Προσοχή στο ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ να είναι χαραγμένο πάνω στην εξωτερική συσκευασία και όχι αυτοκόλλητο που ξεκολλάει ή να μοιάζει με σφραγίδα-βουλοκέρι

ολογραμμα ασφαλειας titan gel

   3. Προσοχή στην ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΛΗΞΗΣ (είναι εκτυπωμένη με συγκεκριμένη γραμματοσειρά στο κάτω μέρος της συσκευασίας)

         4. Προσοχή στο Titan Gel Gold να υπάρχει το ΧΡΥΣΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ πάνω στην εξωτερική χάρτινη συσκευασία του (να είναι χαραγμένο και όχι αυτοκόλλητο που ξεκολλάει)

τιταν τζελ γκολντ
titan gel gold ολογραμα
       5. Οταν ξεκουμπώσετε το καπάκι του Titan Gel (προσοχή το καπάκι είναι κουμπωτό και όχι βιδωτό), θα πρέπει το πώμα του σωληναρίου να είναι άσπρο.

 

        6. Η γέλη του αυθεντικού Titan Gel πρέπει να είναι άσπρο ανοιχτό στο χρώμα της, άοσμη και άγευστη. Στις περισσότερες κόπιες αντιθέτως είναι κιτρινωπή και οι χρήστες αναφέρουν μια έντονη δυσάρεστη οσμή πετρελαίου.

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο γνωστές κόπιες-μαϊμού Titan Gel που κυκλοφοροούν στην Ελληνική Αγορά (εννοείται πως υπάρχουν και άλλες πολλές, αν πέσουν στα χέρια σας παρόμοια προϊόντα, μην τα χρησιμοποιήσετε και απαλλαγείτε από αυτά διότι δεν γνωρίζουμε το ακριβές περιεχόμενό τους)

 

απομιμηση titan πλαστο

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και ένα video που φτιάξαμε προς ενημέρωσή σας και σας παρουσιάζουμε τις βασικές διαφορές μεταξύ γνήσιου και μαϊμού Titan Gel:

Mην ανησυχείτε, όλοι μας αναρωτιόμαστε πώς να εξασφαλίσουμε το αυθεντικό προϊόν και να μην την πατήσουμε. Μόνο εάν κάνετε την αγορά σας μέσω της επίσημης σελίδας του Έλληνα Αντιπρόσωπου,  απλά, γρήγορα και εύκολα, από την άνεση του σπιτιού σας θα είστε 100% ασφαλείς και θα μπορείτε να ετοιμαστείτε για μια απολαυστική εμπειρία μεγέθυνσης.