ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ; 2103007141 & 6972586698

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕΟΥΣ

Χαίρεται και καλώς ήλθατε στον τομέα των μελών του mytitangel.gr. Εδώ θα βρείτε ότι σας υποσχεθήκαμε, πάνω από 30 μεγάλης διάρκειας επαγγελματικά βίντεο, με απλές οδηγίες- κάθε άσκηση που συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα εξηγείται λεπτομερώς- υπηρεσίες βοήθειας, νέα, άρθρα και έρευνες- όλα παρουσιασμένα και περιγραφημένα λεπτομερώς. Όλα με σκοπό την συνεχή ανανέωση της σελίδας και τη πλήρη ενημέρωση των μελών μας.

Αρχικά, θα ήταν βολικό -και το συνιστούμε- να διαβάσετε και να γίνετε οικείοι με τις πληροφορίες που σας παρέχουμε πριν αρχίσετε να εκτελείτε τις ασκήσεις. Πρέπει να μάθετε να εκτελείτε τις ασκήσεις σωστά λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα. Μην ανησυχείτε, είναι εύκολο! Κάθε λίγο θα χρειαστεί να γράφετε σε ένα σημειωματάριο την πρόοδο που κάνετε, σε μήκος και σε πάχος.

Η επαγγελματική μας ομάδα θα είναι μαζί σας συνεχώς ούτως ώστε να μη χρειαστεί να αυτοσχεδιάσετε. Το mytitangel.gr είναι διαθέσιμο online όλο το 24ωρο και αν είστε μέλος μπορείτε να έχετε πρόσβαση για όλη σας τη ζωή! Όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα και στα βίντεο, αλλά και στην 24ωρη υπηρεσία βοήθειας όπου μπορείτε να λύσετε κάθε είδους απορία ή πρόβλημα. Αυτή είναι μια πλευρά μας στην οποία δεν έχουμε ανταγωνισμό.

Εάν είστε έτοιμοι… τότε τι περιμένετε!