ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ; 2103007141 & 6972586698

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΠΕΟΥΣ

****ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ MYTITANGEL.GR ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ****

Σας προσφέρουμε ένα επαναστατικό πρόγραμμα ασκήσεων για την επιμήκυνση του πέους. Αποτελείται από από τέλειες ρουτίνες με τελείως φυσικές και αποτελεσματικές ασκήσεις, συνοδευμένες με βίντεο τελευταίας τεχνολογίας. Με πάνω από 30 βίντεο και εικόνες, θα σας δείξουμε πως να ασκείτε το πέος σας 100% φυσικά. Αποκτήστε αυξήσεις μερικών εκατοστών χωρίς να κάνετε καμία εγχείρηση.

Η αποτελεσματικότητα του προγράμματος βασίζεται στην ποιότητα των διαφόρων ασκήσεων, στις οποίες θα έχετε πρόσβαση μόλις γίνετε μέλος του προγράμματός μας. Όλες οι ασκήσεις μας έχουν αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να σας δώσουν τα καλύτερα και μέγιστα αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Απλά αφιερώστε μερικά λεπτά κάθε μέρα.

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα, μόνο το δικό μας είναι πασίγνωστο και συνιστάται από γιατρούς, ουρολόγους και άλλους ειδικούς. Είναι γνωστό για την ταχύτητα του προγράμματος, την αποτελεσματικότητά του και το ότι δεν έχει παρενέργειες. Σε λίγες μόνο βδομάδες θα παρατηρήσετε όλα τα ωφέλη της επιμήκυνσης του πέους σας. Θα παρατηρήσετε μόνιμη αύξηση σε μήκος και πάχος, και μεγαλύτερη διάρκεια στύσεων. Ακόμα και καλύτερες εκσπερματώσεις!

 

Οι ασκήσεις jelq χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν τόσο το μήκος όσο και την περίμετρο του πέους. Αναμφίβολα η jelq είναι μια φυσική τεχνική του πέους πολύ δημοφιλής στις ΗΠΑ. Οι περισσότερες λεπτομέρειες ως προς την αποτελεσματικότητα της έρευνας των jelqing ασκήσεων, διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη της δεκαεταίας του ’70 από τον Dr. Brian Richards. Η έρευνα του έγινε δεκτή από το «British Journal of Sexual Medicine» και έδειξε θετικά αποτελέσματα στο 87% των ατόμων που δοκιμάστηκε. Διαπιστώθηκε ότι η μέση αύξηση στο μήκος του πέους ήταν 3,5 εκ. και στο πάχος 2,5 εκ.

Το αποκλειστικό πρόγραμμά μας αποτελείται από μια σειρά φυσικών ασκήσεων που είναι αποτελεσματικές και εύκολες. Θα αυξήσουν τον όγκο του πέους σας με λίγα λεπτά τη μέρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλη ποσότητα φωτογραφιών και επαγγελματικών βίντεο. Με την επεξήγηση των ασκήσεων, οι οποίες είναι λεπτομερείς, θα έχετε πρόσβαση στα βίντεο και τις φωτογραφίες ώστε να καταλάβετε τις ασκήσεις καλύτερα.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 4 διαφορετικές φάσεις που καθορίζονται από το χρόνο και την ένταση των ασκήσεων. Τα επίπεδα αυτά είναι : αρχάριος, μέσος, προχωρημένος και έξτρα προχωρημένος.

Κάθε επίπεδο αποτελείται από διαφορετικούς τομείς. Αυτοί περιέχουν προθέρμανση, μήκος, πάχος και έλεγχο εκσπερμάτωσης. Αυτοί θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων.

Καθώς περνούν οι εβδομάδες θα ανεβαίνετε σε επίπεδο, σε χρονική διάρκεια για κάθε άσκηση και τη δύναμη που απαιτείται.

Θα προστίθενται και άλλες ασκήσεις με τον καιρό για να βελτιωθούν τα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο.


Αυτό που κάνει το πρόγραμμά μας διαφορετικό από τα άλλα παρόμοια προγράμματα που υπάρχουν στην αγορά είναι ότι βασίζεται σε μια σειρά φυσικών ασκήσεων (πάνω από 30). Αυτές οι ασκήσεις είναι εύκολες και έχουν ως αποτέλεσμα τη μόνιμη αύξηση του όγκου του πέους. Γι’αυτούς τους λόγους το πρόγραμμά μας είναι το μόνο που υποστηρίζεται και συστήνεται από ουρολόγους, σεξολόγους και άλλους ειδικούς. Είναι ένα γρήγορο, αποτελεσματικό και ασφαλές πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα συνδυάζει φυσικές ασκήσεις με βίντεο τελευταίας τεχνολογίας μέσω 30 βίντεο και πολλών εικόνων που συνοδεύουν την κάθε άσκηση. Οι ασκήσεις είναι εύκολες. Επίσης, κάθε μέρα έχουμε νέα άρθρα και έρευνες με σκοπό να κρατάμε την ιστοσελίδα μας συνεχώς ανανεωμένη και να σας κρατάμε ενήμερους.

Η επαγγελματική μας ομάδα θα είναι μαζί σας συνεχώς ούτως ώστε να μη χρειαστεί να αυτοσχεδιάσετε. Το mytitangel.gr είναι διαθέσιμο online όλο το 24ωρο και αν είστε μέλος μπορείτε να έχετε πρόσβαση για όλη σας τη ζωή! Όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα και στα βίντεο, αλλά και στην 24ωρη υπηρεσία βοήθειας όπου μπορείτε να λύσετε κάθε είδους απορία ή πρόβλημα. Αυτή είναι μια πλευρά μας στην οποία δεν έχουμε ανταγωνισμό.

 

Είναι ένα πρόγραμμα ιδανικό για ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΠΙΩΝ SIZEGAIN+ ή του ΤΙΤΑΝ/MARAL GEL. Απολαύστε το σαν δώρο με την αγορά σας.


Tο πρόγραμμα Naturpenis είναι ένα πλήρες πρόγραμμα ασκήσεων που περιλαμβάνει τις πιο μοντέρνες και αποτελεσματικές τεχνικές που υπάρχουν υπάρχουν σήμερα για την επιμήκυνση πέους. Για να κάνουμε το πρόγραμμα πιο εύκολο, η Naturpenis παρέχει πολλές φωτογραφίες και μεγάλης διάρκειας επαγγελματικά βίντεο όπου υπάρχει αναλυτική επεξήγηση, με απλές οδηγίες, για κάθε μια από τις ασκήσεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα.
Χωρίς αμφιβολία, έχουμε εκατοντάδες πελάτες από όλο τον κόσμο που έχουν επωφεληθεί από τα φανταστικά αποτελέσματα που τους έδωσαν οι ασκήσεις μας. Επιπλέον, όχι μόνο θα αυξήσετε το γενικό μέγεθος του πέους σας, αλλά θα βελτιώσετε και άλλα χαρακτηριστικά όπως η εκσπερμάτωση, η ένταση και η διάρκεια των στύσεων ή την κυκλοφορία του αίματος. Επίσης, τα αποτελέσματα είναι γρήγορα –λίγες βδομάδες-, μόνιμα και χωρίς παρενέργειες.
Τα μέλη μας μας γράφουν κάθε μέρα λέγοντάς μας για τα εκπληκτικά αποτελέσματα που είχαν από τότε που ξεκίνησαν το πρόγραμμα. Με τη Naturpenis όχι μόνο θα αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας μερικά εκατοστά σε μήκος και πάχος αλλά αλλά θα έχετε και άλλα ωφέλη όπως την ικανότητα να κρατάτε περισσότερο αίμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και σε επέκταση δυνατότερες στύσεις, όλα αυτά για μια καλύτερη σεξουαλική εμπειρία. Επίσης η αίσθηση αφής του πέους αυξάνεται και ο έλεγχος στην εκσπερμάτωση αυξάνει.

Συνήθως τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται από τις πρώτες εβδομάδες του προγράμματος και σε μήκος και σε πάχος, όσο πιο πολύ ακολουθείτε το πρόγραμμα, τόσο πιο πολλά αποτελέσματα θα έχετε. Επίσης υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως είναι οι διατροφικές συνήθειες, γενετικοί παράγοντες ή και το στυλ της ζωής που μπορεί να αλλάξει τα αποτελέσματα από τον έναν στο άλλο. Όμως μπορούμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι λοταν θα τελειώσετε το πρόγραμμα θα έχετε ένα μακρύτερο και πιο παχύ πέος.
Ναι. Ανάμεσα στα μέλη μας υπάρχουν άνθρωποι κάθε ηλικίας και κοινωνικής κατάστασης που έμειναν ικανοποιημένοι με τα αποκτηθέντα αποτελέσματα. Όμως δε συνιστούμε να ακολουθούν το πρόγραμμα άνθρωποι κάτω των 18 ή άνθρωποι με κάποιου είδους ασθένεια ή κατάσταση του πέους.
Όχι. Οι ασκήσεις και οι τεχνικές που αποτελούν μέρο του προγράμματος είναι ασφαλείς και 100% φυσικές και γι’αυτό είναι τόσο ωφέλιμες για τη γενική υγεία του πέους. Δεν υπάρχουν παρενέργειες σχετικές με τη χρήση αν ακολουθείτε σωστά και βήμα βήμα τις ασκήσεις.
Φυσικά ναι. Η προθέρμανση είναι ένα αναγκαίο κομμάτι του προγράμματος, και πρέπει πάντα να συμπεριλαμβάνεται στη ρουτίνα των ασκήσεων αφού δε βοηθά μόνο στο να κάνετε καλύτερα τα αποτελέσματα αλλά βελτιώνει και τη ροή του αίματος στο πέος και αποτρέπει τραυματισμούς. Επίσης είναι καλό να κάνετε κάποια άσκηση προθέρμανσης αφού κάνετε ρουτίνα της ημέρας για 2-3 λεπτά.
Αυτό είναι δυνατό γιατί οι κοιλότητες cavernosa επιδιορθώνονται από το πέος (αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου) και έτσι αυξάνεται το μέγεθος και το πέος γίνεται πιο δυνατό που σημαίνει καλύτερη συσσώρευση αίματος και πολλαπλασιασμό των κυττάρων. Αυτό έχει ένα αποτέλεσμα στην επέκταση του στυτικού ιστού. Μόλις το πέος σας αποκτήσει κάποιο μέγεθος, θα είναι μόνιμο όπως κάθε άλλος ιστός του σώματος, αναπτύσσεται και αυξάνει σε μέγεθος χωρίς να χάνει έπειτα τις διαστάσεις του αφού σταματήσετε τις ασκήσεις.
Αυτή είναι προσωπική ερώτηση. Υπάρχουν άνθρωποι που δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο μέγεθος και άλλοι που θεωρούν το ότι να έχεις ένα μεγάλο πέος είναι αναγκαίο για να διατηρήσεις καλές σεξουαλικές σχέσεις. Κατά τη γνώμη μας, είναι σημαντικό να έχει κανείς ένα καλό μέγεθος για να απολαμβάνει ένα ικανοποιητικό σεξ αλλά επίσης θεωρούμε ότι ένα μεγάλο πέος αναπόφευκτα αυξάνει την αυτοπεποίθηση όχι μόνο σε σεξουαλικό επίπεδο αλλά σε όλα.

Είστε έτοιμος να έχετε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες για τις ασκήσεις, τις τεχνικές και τις συμβουλές που δίνονται στο πρόγραμμα;
Εάν είστε έτοιμοι… τότε τι περιμένετε!
****ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ MYTITANGEL.GR ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ & ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ****